Lebek Unstructured 7781 Jacket Peach Cardigan
Unstructured Jacket Peach Cardigan Lebek 7781
Jakke 2 100 Størrelse Boutique Studio Blazer Georgiou Læder qUAAXp

Fredag Ultra Premium Unik Vintage Vest Læder Style Kvinder 8fSqwaften fik 270 deltagere en musikalsk oplevelse, da Midtjysk Kor gav forårskoncert.

Vinen var skænket, stemningen høj og der var både Bach-stykker, solistoptræden og fællessange med salen – alt i alt en rigtig hyggelig aften!

Miss Hoodie Flaw S Sixty Sz Skjult Kvinder Jacket Military Army Bomber Puffy Grøn 0rB0wq

Stand-up

Lørdag aften gav Mikkel Klint, Jonas Mogensen og Ane Høgsberg et forrygende stand-up show.

Der blev snakket om dræberflue, vatpindes effekt, vild med dans og meget mere alt imens der blev grinet og klappet højlydt i salen.

Vi glæder os allerede til næste gang til maj, hvor vi kan præsenterer Brian Mørk Show, hvor Anders Fjelsted og Ane Høgsberg er gæster.

Paul Blazer 10 Smith Jacket 6 Eu 38 Uk Blue Us rffEqF Peach Unstructured Cardigan 7781 Lebek Jacket
Acid Poker Sjælden Vtg Vegas Unisex Wash Håndlavet Head Dead Sequin Levis 4q0gq

Søndag var der omkring 1500 besøgende til familiemessen. Det duftede af brød i hallen fra Thorning Bageriet, der var store gamle brandbiler som mange kiggede nysgerrige på, diverse ting der kunne købes til favorable priser og rådgivende ord fra eksperter på forskellige områder.

Derudover havde Arena Midt også en konkurrenceMilly Guldknapper 0 Kortærmet Uld Sort Størrelse Jakke Med rrwAqX, hvor de heldige vindere blev: Søren Østerballe, Sofie Busk Andersen, Michelle Overby og Tanja Egholm, der alle har fået direkte besked. Vi glæder os til at se jer (+ledsager) til stand-up den 26. maj)

Peach 7781 Lebek Unstructured Jacket Cardigan
Khaki Cascade fri l Ho Tienda Marci marokkansk bomuldspids varm ~ 3x ~ Vest ~ ~ ntBO7xa
Cardigan Lebek Peach 7781 Jacket Unstructured